Late inschrijving geopend! Gratis begeleiding tot heropening sportscholen!

HET SHREDDING PROGRAMMA

Het Bewezen programma om je beste shape te bereiken met het hoge en lage dagen systeem van Frank den blanken pT

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Start: Zodra de sportscholen open gaan!

Corona update: We starten met home workouts met minimaal materiaal en voedingscoaching. Vanaf dat de sportschool weer open gaan gaat de officiële 12 weken in! Je krijgt ervoor dus al voedingscoaching en home workouts tot de sportscholen open gaan!

Ben jij klaar om stappen te gaan maken voor de zomer....

Ik ben op een missie om 150+ personen naar hun beste shape te begeleiden deze zomer met mijn meest effectieve programma voor 12 weken! Het Shredding programma is geoptimaliseerd om je:
 • Vetpercentage te verlagen
 • Krachttoename te realiseren
 • Spierdefinitie door te laten komen
Mijn naam is Frank den Blanken en mijn doel van dit programma is:

Jouw je beste shape geven deze zomer

... met een methode die leuk is en vol te houden is.

Het Shredding programma is mijn meest succesvolle programma. Het gaat je helpen met het bereiken van je doelen.

Volg een gestructureerd programma van 12 weken om in jouw beste shape te komen deze zomer....

Wat ga je meemaken tijdens het programma:

 • Je gaat 5-10 kg+ extra kunnen op de basisoefeningen in de gym
 • Je gaat 6-10% van je lichaamsgewicht aan vetmassa verliezen
 • Meer spiermassa op de juiste plaatsen voor jouw lichaam
 • ​Lekker eten terwijl je droger wordt
 • ​Trots op jezelf worden als je in de spiegel kijkt
 • ​Verbeterde hormonale niveau en een sterk metabolisme
 • ​Geen last van een vetverlies plateau
 • ​Duidelijkheid over wat te eten
 • ​Je beste shape deze zomer
 • Je gaat 5-10 kg+ extra kunnen op de basisoefeningen in de gym
 • Je gaat 6-10% van je lichaamsgewicht aan vetmassa verliezen
 • Meer spiermassa op de juiste plaatsen voor jouw lichaam
 • ​Lekker eten terwijl je droger wordt
 • ​Trots op jezelf worden als je in de spiegel kijkt
 • ​Verbeterde hormonale niveau en een sterk metabolisme
 • ​Geen last van een vetverlies plateau
 • ​Duidelijkheid over wat te eten
 • ​Je beste shape deze zomer

Krijg 24/7 toegang tot mij en mijn elite team om jou je beste shape te geven deze zomer

Deelname aan het Shredding programma betekent dat je met mij en mijn intern opgeleide team aan de slag gaat voor de aankomende 12 weken.

Door de opzet van het programma kun je er op rekenen dat al je vragen en struggles binnen één uur beantwoord worden.

De TOPRESULTATEN die mijn cliënten neerzetten, zijn nog niet eerder neergezet door een ander programma in Nederland. 

FASE 1: Het berekenen van je werkelijke onderhoud

De eerste fase van dit programma is een controle van je werkelijke onderhoud. Het doel van de eerste fase is nog niet afvallen, dat klinkt misschien raar met als doel je beste shape te gaan bereiken in 12 weken.

Maar dit is een essentieel onderdeel om daadwerkelijk resultaat te krijgen. Het is namelijk onmogelijk om in 1x een perfect voedingsplan voor je te maken.

Zodra je aanmeldt, krijg je een intake formulier. Dit is een vragenlijst met harde gegevens. Elke coach maakt op basis van je intakeformulier een schatting van wat je ideale aantal kcal is. Maar dat is puur een schatting en geen perfect aantal.

Dat kan namelijk niet! Dit is de reden dat een los voedingsschema je nooit resultaat zou geven.
 Daarom ga ik de eerste 2 weken controleren hoe je lichaam reageert op mijn geschatte kcal. Na 2 weken weet ik je exacte onderhoud en gaan we de resterende 10 weken je vetverbrandingsmotor in een turbo stand aanzetten!
 • Ontdek hoeveel kcal je werkelijk mag eten om je beste shape te bereiken, zonder honger te hebben
 • Ontdek welke voedingsproducten jij het beste kunt eten om je beste shape deze zomer te bereiken
 • Start met de juiste vorm van krachttraining om sterker te worden, terwijl je vetpercentage daalt

FASE 2: Hoge en Lage dagen

De tweede fase van het programma is het deel waar je mijn unieke methode krijgt. Deze methode heet de Hoge en Lage dagen methode.

Dit is een methode waarmee ik je stofwisseling ga optimaliseren voor vetverlies. Je gaat exact zien wat je gewicht gaat doen en in welk tempo je gaat afvallen.

Ruim 800 personen hebben afgelopen jaar deze methode gebruikt en gingen als een machine omlaag in vetmassa!

Deze methode is zo uniek dat ik wereldwijd lezingen geef over hoe deze methode werkt en andere trainers uitleg hoe ze de methode kunnen gebruiken om resultaten te boeken met hun cliënten!
 • Ontdek de meest effectieve manier van vetverlies in Nederland
 • Zie de weegschaal als een machine omlaag gaan
 • Merk dat je elke week zichtbaar droger wordt en dat je sterker wordt in de sportschool

Fase 3: Hoge en lage dagen V2

Dit is de afrondende fase van het programma en dat is Hoge en lage dagen V2. In deze fase gaat je vetverlies als een trein en kan je lichaam meer eten hebben om nog droger te worden.

Dit klinkt misschien raar of zelfs onmogelijk voor je maar als je stofwisseling eenmaal het ritme heeft gevonden, gaat je vetmassa hard omlaag. Zo hard zelfs dat je meer kunt gaan eten!

En dit wordt het leuke gedeelte van het programma, want je gaat meer energie krijgen, je mag meer eten en je gaat het ene na het andere persoonlijke record neerzetten in de sportschool.

Waarom is dat belangrijk? Op het moment dat jij harder kunt gaan trainen, komt er meer spierdefinitie door en ga je die atletische afgetrainde look krijgen. Dat is uiteindelijk waarvoor je gaat als je jouw beste shape deze zomer wilt bereiken.
Dat is de kracht van de hoge en lage dagen. Je kunt meer gaan eten en je prestatie in de sportschool gaat vooruit. Hierdoor krijg je jouw beste shape en wordt het makkelijker om het plan vol te houden!
Nu is het belangrijk om te begrijpen dat je na deze 12 weken nog wel richtlijnen meekrijgt.

Het is namelijk niet mogelijk om dit proces eeuwig door te zetten op dezelfde trend. Daarom krijg tijdens het programma uitleg van hoe alles exact werkt.

Je word namelijk online gecoacht. Dus een bepaald kennisniveau is daarom vereist aan het einde om je resultaat te behouden en te verbeteren.

Het gaat mij er namelijk om dat je after-after foto nog steeds top is. Één van mijn sterke kwaliteiten is dat ik complexe materie eenvoudig kan overbrengen.

Een belangrijk onderdeel van het Shredding programma is de Facebook groep waar je met alle andere deelnemers in zit.

Hier zal ik dagelijks korte kennis video's delen van ong. 5 minuten per video waar ik je stap voor stap uitleg hoe alles werkt.

Door deze kennis weet je meer dan een gemiddeld Personal Trainer!

Tevens worden al je vragen in deze groep binnen een uur beantwoord door mij of door het team van coaches dat ik heb opgeleid!

We zijn ervoor om ervoor te zorgen dat jij deze zomer in je beste shape naar het strand kan.

Hoe werkt de voeding van het Shredding programma?

We gaan samen met jou opzoek naar de perfecte balans in je voeding. Het juiste aantal kcal dat ervoor zorgt dat je vetmassa verdwijnt als sneeuw in de zon, maar zonder dat je spiermassa verliest.

De eerste 2 weken gaan we kijken wat je werkelijke onderhoud is. Je krijgt een blauwdruk voedingsschema en ik ga je leren hoe je binnen 5 minuten zelf je voeding kunt samenstellen met producten die je lekker vindt.

Je krijgt lijsten met een stoplichtmodel (groen = elke dag, geel = 1x per week, rood = 1x per maand) met wat je het beste kunt eten.

Vanuit daar gaan we samen je voeding optimaliseren zodat je geen honger ervaart. Het belangrijkste van een voedingsplan is dat je het vol kunt houden. Door deze methode ga je het maximale uit het programma halen.

Tijdens de hoge en lage dagen ga je merken wat jij het beste kunt eten en hoe eenvoudig vetverlies kan zijn als je het complete plaatje snapt.

Ik ga eerlijk tegen je zijn. De eerste 2 weken ga je moeite hebben en zal je even door moeten bijten, maar daarom heb je coaching met dit programma. Geef je struggles aan en wij gaan je helpen daar doorheen te komen te komen. Investeer jij je tijd in het bekijken van de kennis video’s en ben je bereid om te leren, dan ga je gegarandeerd succes behalen tijdens, maar ook na het programma!

De cardio tijdens het Shredding programma

Als er aan vetverlies gedacht wordt, is cardio één van de onderwerpen die snel ter sprake komt. Maar cardio is maar een heel klein onderdeel van het Shredding programma.

Tijdens het programma ga je geen urenlange sessies maken op de loopband. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat cardio ondersteunend kan bijdragen, maar niet de meest effectieve methode is voor vetverlies.

Dus je gaat mogelijk een paar sessies doen van hooguit 20-30 minuten (3 á 4x per week). Maar meer dan dat ga je niet nodig hebben om je beste shape te bereiken.

Exclusieve bonussen:

De Excel tracker van het Shredding programma

“What Gets Measured, Get Managed!”
Om topresultaat te behalen moet je bepaalde acties doen en controleren of dit werkt. Elk succesvol persoon die ik ooit heb ontmoet, heeft een bepaalde gewoonte in overeenkomst: dagelijkse progressie tracken.

Als je een belangrijk doel hebt dat je wilt behalen, is een plan van aanpak een goed startpunt. Maar om je doel te behalen, is het belangrijk om actie te ondernemen en te controleren of het plan werkt.

Door de Excel tracker kan ik wekelijks zien hoe je progressie gaat en je programma aanpassen op hoe je lichaam reageert gedurende het programma.
 • Houd eenvoudig je progressie bij met de Excel tracker
 • Zie overzichtelijk je progressie en wordt gemotiveerd door de progressie in je grafieken
 • Leer de belangrijkste gewoonte van succesvolle personen door dagelijkse acties te tracken

De trainingsapp op je telefoon

Tijdens het Shredding programma krijg je een trainingsapp op je telefoon waar je jouw trainingen gaat zien.

Deze gaat overzichtelijk aangeven wat je mag doen in de sportschool. Alle oefeningen zijn gefilmd en hebben een instructievideo, zodat je precies kunt zien welke oefeningen je kunt doen en hoe je ze optimaal kunt uitvoeren.

Daarnaast gaat de app jou ook leren kennen en je vertellen hoe zwaar je mag trainen om maximaal resultaat te behalen! 

De wekelijkse verantwoording + coaching

Wekelijks persoonlijke e-mail coaching met aanpassingen voor maximaal resultaat!

Al eerder had ik je uitgelegd dat het onmogelijk is om in 1x een perfect plan te maken. Daarom heeft het Shredding programma wekelijkse e-mail coaching & verantwoording.

Elke week stuur je de progressie van je tracker in en krijg je duidelijke feedback op je prestatie van afgelopen week. Deze wordt beoordeeld en hierop krijg je mogelijke aanpassingen voor de aankomende week.

Dit is het belangrijkste onderdeel van de coaching. Met deze aansturing wordt ervoor gezorgd dat je plan optimaal is voor jou en je situatie. Zodat je het maximale resultaat krijgt tijdens het programma.

Wekelijkse coaching calls

Elke week krijg je de kans deel te nemen aan een exclusieve coaching call met mij om al je vragen beantwoord te krijgen.

Ik zal tijdens deze calls inzicht geven in mijn praktijk ervaring en hoe je jouw mindset kunt veranderen om het maximale uit het programma te behalen.

Gemiddeld in een coaching call beantwoord ik ruim 100 vragen van alle deelnemers. Regelmatig worden er ook vragen gesteld waar je zelf vaak niet opkomt, maar waar je onwijs veel aan hebt.

Hierdoor leer je veel meer en krijg je nog meer handvatten om jouw programma tot een succes te maken!

Het Shredding programma is niet een standaard schema. Het is een coachingsprogramma waarin je gaat leren hoe jij je beste shape behaald, maar ook kunt vasthouden en daarna nog kunt verbeteren met de kennis die je opdoet.

De waarde van dit programma is ongekend, zie wat je precies krijgt:

Dat zie je goed. De waarde die ik je ga geven voor de aankomende 12 weken is in totaal € 2348.

... En het is waarschijnlijk nog veel meer waard!!!
(Ik heb één-op-één cliënten in de sportschool die €250 per uur betalen voor één uur training per keer)

De Facebook groep met de kennisvideo's alleen is de prijs van het programma waard. De interactie met andere deelnemers waar je inspiratie kunt opdoen qua voeding. (Stel je eens voor als je voedingsdagboeken kan inzien van 150+ andere. Denk je dan nog steeds dat je niet weet wat je kunt eten?)

Met de ondersteuning van mij en mijn team aan coaching, de verantwoordelijkheid en alle informatie is het goud waard.

Maar ik wilde niet dat mijn coaching alleen toegankelijk zou zijn voor een selecte groep cliënten, die het kunnen veroorloven om duizenden euro's per maand aan coaching uit te geven.

Ik wilde een hoog niveau van coaching creëren dat je gegarandeerd TOP resultaten gaat geven in 12 weken tijd...

Daarom wil ik je uitnodigen om deze unieke kans te pakken en 
het maximale uit jezelf te gaan halen in de aankomende 12 weken. 
Deze mogelijkheid wordt mede mogelijk gemaakt door de kracht van groepscoaching.

Als jij klaar bent om:

 • Afgetrainder te worden dan je ooit had kunnen dromen....
 • Sterker te worden dan je ooit bent geweest terwijl je in topshape bent...
 • Overduidelijke spierdefinitie hebt waar je trots op bent in de spiegel...
 • Afgetrainder te worden dan je ooit had kunnen dromen....
 • Sterker te worden dan je ooit bent geweest terwijl je in topshape bent...
 • Overduidelijke spierdefinitie hebt waar je trots op bent in de spiegel...

Bied ik je een exclusieve kans aan om met een speciale zomerkorting mee te doen aan het Shredding programma ter waarde van meer dan €2348! 

Totale waarde: € 2348

Reguliere prijs : €247

Jouw prijs vandaag: €147

€ 100 korting als Corona korting voor deze exclusieve Shredding promotie
Nu denk je misschien op dit moment:

Frank, dit klinkt fantastisch...

Maar ik weet het niet zeker... wat als het Shredding programma niet iets voor mij is?

Het punt is... DAT IS MOGELIJK!

Het zit namelijk zo, ben je iemand die...
 • Nu al tevreden is met wat je in de spiegel ziet....
 • Het idee van afgetraind zijn leuk vindt, maar niet bereid is om ervoor te werken...
 • Niet bereid is om uit zijn comfortzone te stappen...
Dan ga ik eerlijk tegen je zijn. Dan is het Shredding programma niks voor jou.

Maar ben je iemand die....

 • Graag verandering wil hebben in de look in de spiegel....
 • Er klaar voor is om de beste shape van zichzelf te bereiken en elke uitdaging durft aan te gaan...
 • Bereid om te doen wat nodig is om gegarandeerd ongelooflijke resultaten te krijgen ...

Dan is meedoen aan het Shredding programma het BESTE wat je nu voor jezelf kunt doen!

15 jaar geleden had ik alleen maar kunnen dromen van een programma zoals dit...

Ik dacht dat je verplicht 6-8 maaltijden per dag moest eten, elke dag naar de sportschool moest, niet naar een feestje kon of amper op vakantie.

Het is tijd om de verandering te zien en wat wel mogelijk is na ruim 15 jaar kennis op doen.

Ik ben tientallen keren de wereld rond gevlogen om kennis op te doen, heb honderden boeken over training en voeding gelezen naar de juiste informatie.

En na al die jaren kan ik je met zelfvertrouwen zeggen dat ik de antwoorden heb gevonden. Ik beschik over de juiste kennis om jou naar de shape van je dromen te begeleiden.

Met het Shredding programma ga je deze informatie op een eenvoudige manier leren en ga je resultaten behalen als nooit eerder.

Ik ben extreem dankbaar dat is als coach in deze positie mag zijn en je kan gaan helpen met 
de nieuwste informatie die mij jaren heeft gekost om te vinden.

Dit is een geweldige kans voor jou. En je zou moeten staan springen om deze kans te pakken en actie te ondernemen.

Ik heb nog maar één vraag voor je...

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Veel gestelde vragen
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright 2018 Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot het programma.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com