Vroeg boek korting actief!
Ben jij klaar voor een lichaamstransformatie?
Start programma:
Maandag 6 januari 2020
De eerste maandag van januari gaat het Shredding programma van start. 
ūüĎÜūüĎÜ Resultaten van deelnemers van het programma ūüĎÜūüĎÜ
Lees dit voordat je verder gaat
Van Frank den Blanken
Allereerst bedankt voor je interesse in het Shredding programma.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al meerdere di√ęten en andere vormen van coaching geprobeerd en vraagt je af waarom dit nu anders is....

En dat is een goede vraag!

Ik ben sinds 2004 actief in de fitness. Vanuit daar weet ik precies waar je naar op zoek bent.

Je wil weten wat je moet eten op een dag, hoeveel en wanneer. 

Dat is ook goed, alleen belangrijk om te begrijpen is dat dit antwoord niet zomaar te geven is. Want dit verschilt voor iedereen.
Er is geen enkele trainer die je in één keer een perfect schema kan geven. Je bent gewend dat je een intake krijgt met een aantal vragen. Deze vul je in en aan de hand daarvan krijg je een voedingsschema en een trainingsprogramma.

Dit kan met een bepaalde methode zijn bijvoorbeeld Intermittent fasting, Keto, laag in koolhydraten, Paleo enz.

Alleen geen van allen gaan je blijvend succes geven. De trainers werken niet met wekelijkse persoonsspecifieke aanpassingen die ontzettend belangrijk zijn. De kans dat de trainer je in het proces goed begeleid is even groot als jouw kans dat jij elk jaar de staatsloterij wint.

Dit komt omdat ze een inschatting maken op basis van de informatie uit de intake. Het succes komt pas nadat je bent begonnen en er aanpassingen gemaakt worden op wat er gebeurd met jouw lichaam.
Dit is waar het voor 90% van de gevallen al fout gaat. Voor aanpassingen wil je frequent contact hebben met de trainer. Als je 1x per maand een update krijgt is de kans dat je succes gaat boeken vrij klein.

Daarnaast wordt een belangrijk ander probleem niet aangepakt. Je wilt graag weten wat je moet eten. In veel gevallen krijg je dit, maar de vraag waarom, die wordt vaak niet beantwoord.

Dat is waar ik verandering in breng. Dat is ook de reden dat het afgelopen jaar honderden personal trainers uit Nederland en Belgi√ę het Shredding programma hebben gevolgd om dit te leren. Ik leer jou welke persoonsgebonden aanpassingen je moet doen tijdens de transformatie voor verbluffend resultaat √©n dat het goed vol te houden is voor de persoon in kwestie!
Waarom een dieet niet werkt
Eerlijk gezegd, di√ęten zijn absolute mislukkingen.¬†

Niet omdat mensen niet kunnen afvallen; mensen zijn echt goed in gewichtsverlies. Zes van de zeven mensen met overgewicht zullen tijdens hun leven aanzienlijk afvallen. Het probleem is dat dezelfde mensen hun gewichtsverlies niet kunnen handhaven. Onderzoek heeft uitgewezen dat¬†di√ęten¬†minder dan 5% slagingskans heeft!

Alsof dit nog niet erg genoeg is, zullen van die mensen die terugvallen naar hun vorige gewicht, ‚Öď tot ‚ÖĒ van hen nog meer gewicht terugwinnen dan ze hadden voordat ze met het dieet begonnen.

Over dit fenomeen wordt niet geschreven op het internet, media en in kranten omdat het niet aantrekkelijk is. Men wilt korte termijn geluk vinden, dat wilt men lezen en daar wilt men voor betalen.

Als we verder in de onderzoeken en statistieken duiken is dit werkelijk shocking!
Binnen een jaar na afvallen is bijna 80% van de mensen teruggevallen naar hun gewicht van vóór het dieet. 

Binnen twee jaar is dat aantal 85% en binnen drie jaar zal meer dan 95% van de mensen terugvallen zijn¬† en wegen ze hetzelfde als v√≥√≥r hun dieet. Nogmaals, di√ęten hebben minder dan 5% slagingspercentage, wat volgens elke norm veel en veel te laag is.

Maar goed, het "X" -dieet werkte omdat een beroemd persoon / pro-atleet / model / persoon die je kent, er gewicht aan verspeelde, toch? Verdorie, toch deed het dat. De vraag zou NIET moeten zijn: "Zijn ze afgevallen?" De echte vraag zou moeten zijn: "Hoeveel gewicht hebben ze verloren en is het gemakkelijk vol te houden?" Zoals ik net heb gesteld, zijn veel mensen uiteindelijk slechter af dan toen ze begonnen omdat ze eigenlijk weer op meer gewicht dan ze verloren in een proces genaamd jojo√ęn.

Daar is het Shredding programma anders in, ik ga je niet een dieet geven. Ik ga je een verandering van je levensstijl geven, waardoor je een blijvende transformatie krijgt en deze ook kunt volhouden zodat jij wel bij die 5% komt!
Hoe werkt het?
 • Meld je aan: Klik een van de groene knoppen
 • Beantwoord intake formulier: Na aanmelding kom je op pagina met persoonlijke video van mij voor de intake. Waar je jouw doelen kunt vertellen en andere belangrijke informatie (Bv. Hoe vaak je kunt trainen en wat je wel en niet lust.)
 • Toegang: Je krijgt direct toegang tot de speciale groep voor het Shredding programma waar verdere informatie beschikbaar is.
Training overzicht
 • Lengte:¬†12 weken
 • ‚ÄčTrainingen per week: Keuze uit 3x, 4x of 5x per week
 • Niveau: Van beginners tot gevorderd
 • ‚ÄčMinimale benodigdheden: Dient uitgevoerd te worden in sportschool
Geschikt voor de volgende doelen.....
 • Transformatie: Verliezen van vetmassa
                & behoud van spiermassa (Body recompositie)
 • Vet verlies: Het verliezen van vetmassa
 • Kracht toename: Het sterker worden in oefeningen in de gym
 • ‚ÄčSpier-specifiek: Zichtbare buikspieren, armen, borst, rug, schouders,¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† benen / billen
Voeding overzicht
 • Geslacht:¬†Mannen en vrouwen
 • ‚ÄčDoel: Verliezen van vetmassa, droogtrainen
 • Voedingsschema: Blauwdruk (Volledig uitschreven met calorie√ęn & macronutri√ęnten)
 • ‚ÄčMacro's: Op maat gemaakte calorie√ęn en macronutri√ęnten doelen (Zo dat je weet hoeveel je kunt eten)
 • ‚ÄčWekelijkse e-mail check-in: Wekelijks word je progressie gecontroleerd en je voeding aangestuurd
Voeding is mogelijk voor: Gebalanceerde voeding, Eiwit gefocust, Glutenvrij dieet, Lactose vrije dieet, Paleo, Vegetarisch, Vegan, Gluten/Lactose vrij.
Dit krijg je bij het Shredding programma:
Blauwdruk voor voeding ( Waarde ‚ā¨ 47)
Aangeleverd via e-mail. Flexibel dieet met alle macronutri√ęnten 100% aangepast op jou, gecre√ęerd door mij. Dit is inclusief de kennisvideo's die je gaat krijgen waarom je op deze manier gaat eten.
Trainingsprogramma voor 12 weken ( Waarde ‚ā¨ 1200)
Aangeleverd in PDF formaat met video's voor alle oefeningen voor 3x, 4x of 5x per week trainen. 
Met als doel zoveel mogelijk vetmassa verliezen met spierbehoud.
Exclusieve Facebook groep
Je krijgt onmiddellijk toegang tot de meest motiverende en inspirerende Besloten Facebook groep van het Shredding programma. Waar je de mogelijkheid krijgt om te connecten met andere deelnemers van het programma. De meeste cli√ęnten vertellen dat dit hun favoriete onderdeel is van het programma.
Op Maat Gemaakte Supplementen Lijst ( Waarde ‚ā¨ 49)
Je krijgt een op maat gemaakt supplementen protocol wat je aanbevelingen geeft op basis van je doel. Uitleg en educatie worden erbij gegeven. Je bent niet verplicht om dit te doen. De waarde van supplementen in het proces is tegenwoordig erg overdreven. Je kunt namelijk een radicale transformatie cre√ęren zonder enig supplement. Supplementen helpen alleen bij het makkelijker laten voelen van het proces.
Dagelijkse Kennis video's (Waarde van ‚ā¨ 2500)
Elke dag, zal ik een mini-training doen in de exclusieve Facebook groep van het Shredding programma met de intentie om je kennis te geven, je gemotiveerd te houden, en je laten begrijpen waarom je wat doet. Mijn doel is namelijk dat je na dit programma nog steeds jouw behaalde shape kunt behouden / verbeteren.
24/7 Toegang tot Coach ( Waarde ‚ā¨ 2000)
Snelle antwoorden op belangrijke vragen die je te binnen schieten, zodat je zo snel mogelijk resultaat kan boeken. Een grote klacht (en terechte!) die ik veel hoor bij andere programma's is de weinige beschikbaarheid van de coach. Ik vind dat je hier recht op hebt, zeker omdat je betaald voor de coaching van een professional.  Je hebt binnen dit programma altijd binnen een uur een reactie, meestal zelfs een videoreactie!
Wekelijkse Live Q&A's met Frank (Waarde van ‚ā¨ 3000)
Elke week ga ik live in de Facebook groep waar je vragen kunt stellen over training, voeding, mindset, leefstijl. Alle vragen worden uitgebreid beantwoord in deze Q&A. Deze worden ook opgeslagen, zodat je ze later kunt terugkijken.
Transformaties van het Shredding programma:

"Ik ben in 12 weken tijd door het programma van Frank ruim 12 kg aan vetmassa verloren en 22 cm buikomvang minder. Daarnaast heb ik een nieuwe levensstijl aangeleerd die ik kan volhouden. "

Benno Meijer, 21 jaar

"Ik heb nog 2 weken te gaan met het programma, maar heb nu al onwijs goede resultaten behaald. Na 10 weken ben ik 6,5kg afgevallen. In het begin was ik wat sceptisch omdat ik altijd een soort weerstand had tegen zulke programma's maar het programma van Frank werkt echt heel goed, 1 ding is hierin wel heel belangrijk en dat is dat je eerlijk bent tegenover jezelf over je voeding en training en je moet het wel zelf doen. Frank geeft je tips en tools, maakt schema's, maar je moet wel 100% inzet tonen om jouw doel te behalen!"

Michael van Meer

"Ik sport al jarenlang vrij intensief en dus is het moeilijk om dan progressie te maken. Ik had een reset nodig in voeding om weer dichterbij mijn doel te komen. Je weet wat je moet eten, maar het lukt niet goed zelf. Uiteindelijk bij Frank de juiste 'stok' achter de deur gevonden, door de 'know how' achter de voeding en de wekelijkse check ins weer op de rit gekomen. Nu in 10 weken -5 kg, 5-6 cm kwijt in buikomvang en ofwel mijn kracht kunnen behouden, of zelfs uit kunnen breiden en dat in shredding. Duidelijke trainingsschema's, vooruit gegaan in conditie. Ik heb me ingeschreven om door te kunnen gaan en mijn uiteindelijke doel te bereiken."

Manon Ringelberg

In 10 weken 8kg VET kwijt en ik weet zeker dat mijn spiermassa ook lichtelijk is toegenomen.
Een TOPprogramma! Lekker gevarieerd en goede ondersteuning van Frank en zijn team. Ik heb me weer ingeschreven,omdat ik nog niet klaar ben.

Gertjan van Klinken
En hieronder kun je lezen wat deelnemers uit de Exclusieve Facebook groep vonden van het programma:
Onze coaching:
 • Strategie:¬†We maken een specifieke strategie voor jouw om in 12 weken tijd in je beste shape ooit te komen.
 • Mindset: Een perfect plan op papier is niet perfect als je niet de juiste keuzes kunt maken in je hoofd. We gaan deze zelf saboterende mindset aanpakken.
 • Verantwoordelijkheid:¬†We moeten actie ondernemen wanneer iemand anders ons verantwoordelijk houd. Dat is waar wij voor zijn.
Waar wij achter staan:
 • Eenvoudig: We geloven dat je traject zo eenvoudig en duidelijk mogelijk moet zijn zodat je kunt focussen op wat belangrijk is.
 • Leuk: We geloven erin dat je transformatie een leuk proces is. Ondanks dat het zelf discipline vereist is de waarheid dat er meerdere manieren zijn om¬† je doel te behalen en de enige manier is als je het ook leuk vind.
 • ‚ÄčWetenschappelijk: We geloven in dat je niet zomaar iets moet doen. We leggen je alles uit en waarom het zo gedaan is. Zodat je begrijpt waarom je iets doet en het later ook zelf weer kunt doen.
"Online Transformatie Coaching, Zoals Het Hoort"
Mijn naam is Frank den Blanken en de afgelopen 15+ jaar heb ik ruim 1,000+ mannen en vrouwen geholpen met het verliezen van vetmassa en het bouwen van spiermassa.

Met fitness ben ik gestart op mijn 14de en op mijn 15de was ik al aan het werk als instructeur in de sportschool. Vanuit passie heb ik altijd interesse gehad in alles wat met fitness te maken had.

Tijdens mijn studie ben ik geswitch van ICT naar Sport & Bewegen en daarnaast nog dagelijks uren zelf bijgeleerd. Na mijn studie heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken.

Mijn missie met dit programma is eenvoudig - Ik wil jou leren hoe jouw lichaam werkt, hoe je resultaat behaald, maar ze ook vast kunt houden. Zonder de onduidelijkheid die overal op het internet is. Ik wil je laten zien dat je jezelf niet uit hoeft te hongeren en dat een gebalanceerde leefstijl jij uiteindelijk je droom gaat geven.


Wat zeggen deelnemers over het programma:ūüĎá
Voor wie is het programma geschikt:
Geschikt voor:
 • Mannen & Vrouwen, leeftijd 18+
 • Elk niveau qua ervaring
 • Met een drukke agenda
 • ‚ÄčKlaar om stappen te maken en het verleden achter zich te laten
 • ‚ÄčKlaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen
Niet Geschikt voor:
 • Sport-specifieke coaching (zoals wielrennen, tennis etc.)
 • Iemand die veel praat, maar weinig doet
 • Klagers
 • ‚ÄčExcuus zoekers
 • ‚ÄčTevreden waar ze nu zijn
Honderden andere hebben hun doel behaald met het Shredding programma.
Ben jij klaar om het volgende succesverhaal te zijn?
Wat is de investering om afgetraind te worden?
‚ā¨ 247 euro voor 12 weken
‚ā¨ 147 euro voor 12 weken
‚ā¨ 12 euro per week voor coaching in training & voeding!
Wat krijg je precies bij het Shredding programma:
 • ‚Äč12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken.
 • ¬†Persoonlijke voedingscoaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-ins.¬†¬†
 • ¬†Elk weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase.¬†
 • ¬†Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.¬†¬†
 • ¬†Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken(en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)¬†¬†
 • ¬†Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.¬† ¬†
 • ¬†Toegang tot de besloten Facebookgroep speciaal voor deze Shredding editie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al je vragen.¬†
 • ¬†Last but not least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving!¬†

 • ‚Äč12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken.
 • ¬†Persoonlijke voedingscoaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-in.¬†¬†
 • ¬†Elk weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase.¬†
 • ¬†Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.¬†¬†
 • ¬†Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken(en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)¬†¬†
 • ¬†Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.¬† ¬†
 • ¬†Toegang tot de besloten Facebookgroep speciaal voor deze Shredding editie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al je vragen.¬†
 • ¬†Last but not least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving!¬†

Veel gestelde vragen
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright 2019 Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot elk programma hierboven.
* Individuele resultaten kunnen vari√ęren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorie√ęn die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma‚Äôs van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com