Voor het programma sluit:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
BEN JIJ KLAAR VOOR EEN
LICHAAMSTRANFORMATIE ?
LICHAAMS-TRANFORMATIE DEZE ZOMER?
Tot start programma:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Je hebt de afgelopen jaren verschillende diëten geprobeerd. 

Je hebt tientallen verschillende trainingsprogramma's gevolgd. Mogelijk ben je zelfs van sportschool veranderd, maar elke keer lukt het je niet om in shape te komen of te blijven?

Je bent de controle kwijt over je shape en je eetgewoonte? 
En je wil duidelijkheid over wat je nu precies moet eten en hoe je moet trainen voor een blijvend resultaat?

Mooi, dan kan ik je leven veranderen!
Maandag 26 augustus gaat het Shredding programma van start. 
Je tijd is bijna om...
Lees dit voordat je verder gaat
Van Frank den Blanken
Allereerst bedankt voor je interesse in het Shredding programma.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al meerdere diëten geprobeerd en andere vormen van coaching geprobeerd en vraagt je af waarom dit nu anders is....

En dat is een goede vraag!

Ik ben sinds 2004 actief in de fitness. Vanuit daar weet ik precies waar je naar op zoek bent.

Je wil weten wat je moet eten op een dag, hoeveel en wanneer. 

Dat is ook goed, alleen belangrijk om te begrijpen is dat dit antwoord niet zomaar te gegeven is. Want dit verschilt voor iedereen.
Er is geen enkele trainer die je in één keer een perfect schema kan geven. Je bent gewend dat je een intake krijgt met een aantal vragen. Deze vul je in en aan de hand daarvan krijg je een voedingsschema en een trainingsprogramma.

Dit kan met een bepaalde methode zijn bijvoorbeeld Intermittent fasting, Keto, laag in koolhydraten, Paleo enz.

Alleen geen van allen gaan je blijvend succes geven. De trainers werken niet met wekelijkse persoons specifieke aanpassingen die ontzettend belangrijk zijn De kans dat de trainer je in het procesgoed begeleid is even groot als jouw kans dat jij elk jaar de staatsloterij wint.

De reden is dat ze een inschatting maken op basis van de informatie uit de intake. Dit doet elke trainer. Succes komt pas nadat je bent begonnen en ze gaan aanpassingen maken op wat er gebeurd met jouw lichaam.
Dit is waar het voor 90% van de gevallen al fout gaat. Hiervoor wil je frequent contact hebben met de trainer. Als je 1x per maand een update krijgt is de kans dat je succes gaat boeken vrij klein.

Daarnaast wordt een belangrijk ander probleem niet aangepakt. Je wil graag weten wat je moet eten. In veel gevallen krijg je dit, maar de vraag waarom, die wordt vaak niet beantwoord.

Dat is waar ik verandering in breng. Dat is ook de reden dat het afgelopen jaar honderden personal trainers uit Nederland en België het Shredding programma hebben gevolgd om dit te leren. Welke persoonsgebonden aanpassingen moet je doen tijdens de transformatie voor verbluffend resultaat, én dat het goed vol te houden is voor de persoon in kwestie!
Waarom een dieet niet werkt
Eerlijk gezegd, diëten zijn absolute mislukkingen. 

Niet omdat mensen niet kunnen afvallen; mensen zijn echt goed in gewichtsverlies. Zes van de zeven mensen met overgewicht zullen tijdens hun leven aanzienlijk afvallen. Het probleem is dat dezelfde mensen hun gewichtsverlies niet kunnen handhaven. Het gewicht vóór het dieet nummer 21 en 22. Yep, voor de snelle rekenaars onder ons, een dieet heeft minder dan 5% slagingskans!

Alsof dit nog niet erg genoeg is, zullen van die mensen die terugvallen naar hun vorige gewicht, ⅓ tot ⅔ van hen nog meer gewicht terugwinnen dan ze hadden voordat ze met het dieet begonnen.

Over dit fenomeen wordt niet geschreven op het internet, media en in kranten omdat het niet aantrekkelijk is. Men wil korte termijn geluk vinden, dat wil men lezen en daar wil men voor betalen.

Als we verder in de onderzoeken en statistieken duiken is dit werkelijk shocking!
Binnen een jaar na afvallen is bijna 80% van die mensen terugvallen naar hun gewicht vóór het dieet. 

Binnen twee jaar is dat aantal 85% en binnen drie jaar zal meer dan 95% van de mensen terugvallen op het gewicht van vóór hun dieet. Nogmaals, diëten hebben minder dan 5% slagingspercentage, wat volgens elke norm veel en veel te laag is.

Maar goed, het "X" -dieet werkte omdat een beroemd persoon / pro-atleet / model / persoon die je kent, er gewicht aan verspeelde, toch? Verdorie, toch deed het dat. De vraag zou NIET moeten zijn: "Zijn ze afgevallen?" De echte vraag zou moeten zijn: "Hoeveel gewicht hebben ze verloren en is het gemakkelijk vol te houden?" Zoals ik net heb gesteld, zijn veel mensen uiteindelijk slechter af dan toen ze begonnen omdat ze eigenlijk weer op meer gewicht dan ze verloren in een proces genaamd jojoën.

Daar is het Shredding programma anders in, ik ga je niet een dieet geven. Ik ga je een verandering van je levensstijl geven, waardoor je een blijvende transformatie krijgt en deze ook kunt volhouden zodat jij wel bij die 5% komt!
Ik kan het wel zeggen....
Maar lees wat andere zeggen over het programma....
"Voorheen had ik altijd problemen met wat ik moest eten. Dat is nu compleet van de baan, Frank geeft je de tools om verder je ding ermee te kunnen doen. Heerlijk, en cheaten kan ook zolang het binnen je macro's valt. Al je vragen worden direct beantwoord. De Facebook groep is een perfecte aanvulling op het programma! Uitwisseling van goede ideeën en kennis is geweldig!"
Roel Meulders
-8 kg vetmassa in 12 weken tijd
"Ik kan niet anders zeggen dan DOEN!! Prima vol te houden, voeding en trainen super!! En kilo's vliegen eraf!! "
Janine Braamskamp
-25.5 kg gedurende het programma!
Daarnaast heb ik in de Facebook groep gevraagd om de mening van de deelnemers, lees hun reactie...
Wat maakt dit programma anders?
In dit programma ga je gedurende 12 weken gecoacht worden door mij. Je krijgt wekelijks meerdere lessen met informatie zodat je begrijpt wat de bedoeling is. Waarom je iets doet en waarom dit belangrijk is.

Daarnaast heb je wekelijks contact over jouw progressie. Waarom?

Er zijn 4 reden waarom je op dit moment je doelen niet haalt. 

Dat zijn één of meerdere van de volgende punten:

 • Angst
 •  Zelfvertrouwen 
 •  Omgeving 
 •  Verantwoording

Dit is het wat jou op dit moment tegenhoud van je doelen te behalen. Wees eerlijk tegen jezelf, welke is dat voor jou? 

Eerlijk tegen jezelf zijn is hierbij enorm belangrijk. Ik las gisteren een studie dat in een gesprek van 10 minuten een persoon gemiddeld 2 tot 3 leugens verteld.

Ben jij op dit moment helemaal tevreden met jouw leven? Beantwoord die vraag.

Ben je dat niet? Denk dan eens na over de bovenstaande 4 punten. Welke remt je nu?

Waar doe jij jezelf tekort? Waar geef jij te snel op?

Denk hier goed over na. Wat zou er gaan veranderen als je dit niet zou doen?

Dit is het onderdeel angst. Je bent bang voor wat er kan gebeuren als je all-in gaat. Maar dit is wel hetgeen wat uiteindelijk succes geeft. Wat denk je dat er gebeurd als je 12 weken begeleid word om dit te doorbreken?

Zelfvertrouwen is een onderdeel wat ik tijdens het geven van Personal Training goed merkte. Je kunt vaak veel meer dan je denkt. Ik was vlak voor ik naar de VS ging training aan het geven. Een goede vriend van mij was een Dumbbell Shoulder Press aan het doen. Ik zei tegen hem ‘pak 22 kg i.p.v. 16 kg, je kunt er zeker 8-10 herhalingen mee’.

Hij keek mij verbaasd aan. ‘Nee, dat kan ik nooit, dat is veel te zwaar.’

‘Ik ga erachter staan, ik red je wel als het fout gaat.’

Eindresultaat 10 herhalingen zonder moeite. Puur door het geloof. Waar kan jij meer in geloven?

Ik ga je 12 weken lang pushen en laten zien wat jij kunt bereiken en wat er voor jou haalbaar is.

Jouw omgeving bepaald of je jouw doelen gaat halen.

Wil jij een lager vetpercentage? Wat denk je dat er gebeuren als je dagelijks contact zou hebben met 150 andere deelnemers die dezelfde doelstelling als jou hebben? Die dezelfde situaties ervaren? Zou je dan sneller resultaat boeken? Natuurlijk.

Die mogelijkheid wil ik je bieden.

Als laatste is verantwoordelijkheid, de stok achter de deur. Iemand die je aanspreekt op het moment dat je niet goed bezig bent en die je motiveert op momenten dat het even niet mee zit. Die persoon wil ik voor je zijn. Met ruim 15 jaar ervaring heb ik bijna elke situatie meegemaakt. Daarom wil ik die verantwoordelijkheid voor jou nemen en je gaan helpen de aankomende 12 weken gaan helpen!
Resultaten van het afgelopen jaar
Wat zijn de eisen van het programma
 • Beschikbaarheid van een sportschool gedurende het programma.
 •   Je kunt minimaal 3x per week trainen. 
 •  Je bent in een fitte en gezonde conditie (geen blessure o.i.d.). 
 •  Bereid tot veranderen van trainings- en voedingspatroon gedurende het programma.
 •  Leeftijd, geslacht, huidige conditie zijn niet belangrijk voor de aanmelding. 
 •  Je hebt een Facebook account
Ben jij klaar om te veranderen?
 • 12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken
 •  Persoonlijke voeding coaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-ins.
 •  Elke weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase.
 •  Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.
 •  Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken (en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)
 •  Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.
 •  Toegang to een besloten Facebookgroep speciaal voor de Shredding edie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al jouw vragen.
 •  Last but noot least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen van jijzelf, maar ook je omgeving!
 • 12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken.
 •  Persoonlijke voedingscoaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-in.  
 •  Elk weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase. 
 •  Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.  
 •  Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken(en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)  
 •  Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.   
 •  Toegang tot de besloten Facebookgroep speciaal voor deze Shredding editie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al je vragen. 
 •  Last but not least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving! 

Startdatum: Maandag 26 augustus 2019
Speciale aanbieding!
Wanneer je je vandaag inschrijft voor het Shredding programma krijg je gratis toegang tot het eerstvolgende Musclecamp!

Tijdens het Musclecamp ga ik je persoonlijk alle do's and dont's uitleggen om maximaal resultaat te boeken tijdens het programma.

Waarom ik dit weggeef? Ik wil alleen gaan voor maximaal resultaat en jou de kennis geven om dit te bereiken.
Waarde : € 200,- (Vandaag gratis bij het Shredding programma)
Garantie
 • 12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken
 •  Persoonlijke voeding coaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-ins.
 •  Elke weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase.
 •  Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.
 •  Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken (en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)
 •  Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.
 •  Toegang to een besloten Facebookgroep speciaal voor de Shredding edie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al jouw vragen.
 •  Last but noot least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen van jijzelf, maar ook je omgeving!
Wat is de investering om afgetraind te worden?
€ 197 euro voor 12 weken
€ 16 euro per week voor coaching in training & voeding
Wat krijg je precies bij het Shredding programma:
 • 12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken.
 •  Persoonlijke voedingscoaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-ins.  
 •  Elk weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase. 
 •  Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.  
 •  Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken(en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)  
 •  Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.   
 •  Toegang tot de besloten Facebookgroep speciaal voor deze Shredding editie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al je vragen. 
 •  Last but not least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving! 

 • 12 weken lang persoonlijke begeleiding door Frank den Blanken.
 •  Persoonlijke voedingscoaching door Frank den Blanken met wekelijkse check-in.  
 •  Elk weekend ontvang je een aangepast trainingsschema voor de nieuwe week en fase. 
 •  Uitgebreide toelichting op het trainingsschema zodat je exact weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet uitvoeren.  
 •  Uitleg van Supplementen door Frank den Blanken(en indien nodig een op maat gemaakt Supplementen protocol)  
 •  Toegang tot een nooit eerder gepubliceerde videodatabase met uitleg van technieken voor training, voeding en mindset.   
 •  Toegang tot de besloten Facebookgroep speciaal voor deze Shredding editie waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Frank antwoord geeft op al je vragen. 
 •  Last but not least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving! 

Veelgestelde vragen
“Kan iedereen deelnemen aan het Shredding programma?”
Ja, als je aan de eisen voldoet van het programma.
“Moet ik tijdens het programma in een sportschool trainen?”
Ja, dat is noodzakelijk.
“Is het te combineren met dag- en nachtdiensten?”
Ja, de schema’s worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat, uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s.
“Kan ik nog genieten met kerst en oud en nieuw?”
Ja, er worden aparte strategieën voor deze dagen toegepast waardoor je met kerst en oud en nieuw kunt genieten en nog steeds progressie boekt.
“Ik kan op mijn werk geen tupperware bakjes meenemen, is dit op te lossen?”
Ja, de coaching gebeurd op basis van macronutriënten. Hierdoor ben je niet verplicht om één product te eten. Hierdoor is het mogelijk om 'normale' voeding te eten en nog steeds resultaat te boeken.
“Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?”
Ja, door de manier van coaching kun je blijven eten zoals je altijd deed met mate en nog steeds resultaat boeken.
“Moet ik supplementen gebruiken?”
Dit hangt van je doel af, in het ene traject hebben supplementen geen toegevoegde waarde en zal ik het ook niet adviseren, in andere trajecten is het een must om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt. Echter is het voor Frank van groot belang om te weten of je je wel of niet aan het advies houdt, dit heeft invloed op het resultaat maar ook je gezondheid wat het aller belangrijkste is. De ervaring leert dat niet iedereen de financiële middelen heeft voor het aanschaffen van alle supplementen.
“Ik ken niet alle oefeningen bij naam, hoe los ik dat op?”
Frank heeft, onder de naam Frank den Blanken, een enorm grote database aan oefeningen. Alle oefeningen uit de schema’s zijn gefilmd met de juiste techniek en kan je daar vinden.Daarnaast zijn alle trainingen uit het Shredding programma gefilmd en deze kun je zien in de privé Facebook groep.
Copyright 2019 Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot de informatie uit het programma hierboven.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint