Ben je er klaar voor om serieus aan de slag te gaan in de sportschool?
Hoge Frequentie Progressie Overload Training programma
Ben je er klaar voor
om optimaal te gaan trainen voor
spiermassa
Dan is dit het programma dat je zoekt. Een wetenschappelijk onderbouw trainingsprogramma dat gebruik maakt van de fundamentele protocollen voor spiermassa.
Dit programma is gecreëert om een persoon die al minimaal 1 jaar traint naar het next-level te brengen.
Lees dit voor je verder gaat
Geschreven door Frank den Blanken
Ben jij al meer dan een jaar in de sportschool aan de bak? Je hebt enige vorm van progressie gemaakt, maar nu heb je het gevoel dat je blijft hangen. Dat wat je ook probeert je niet de 'look' kunt krijgen waar je voor gaat?

Dan is dit het programma voor jou.

Dit programma is geschreven om jou te leren hoe je naar dat volgende niveau gaat. Hoe je optimaal spiermassa bouwt en hoe zo'n programma er daadwerkelijk uit ziet.

In dit programma ga je leren hoe je wekelijks jouw prestatie in de sportschool kan verbeteren. Je gaat leren hoe je ervoor zorgt dat je voldoende doet om de trainingsprikkel voor groei te geven.

Mijn doel is om 10.000 mannen in Nederland te helpen met het bereiken van hun spiermassa doel. Daar is dit programma de fundering van. En ik wil jou graag uitnodigen om hier aan deel te nemen.

- Frank den Blanken
Wat bevat het ebook?
  •  Uitleg mechanismes voor hypertrofie
  •  Variabelen voor een trainingsprogramma
  •  Uitleg voor maken van progressie
  •  Speciale hypertrofie methoden voor groei
  •  Een uitgewerkt trainingsprogramma
  •  Vervangende oefeningen
  •  Start gewichten voor het programma
  •  Q & A over hypertrofie
  •  Bronnen voor meer informatie
Wat andere zeggen over frank
Ervaringen van deelnemers van de programma's van Frank:
“Frank is probably the most knowledgeable trainer I’ve met. He blew my mind the first time we trained together in Tampa with his knowledge. I would suggest anyone work with him to improve their knowledge.”

Marc Anthony – Mr. Olympia Men’s Phyisique
"Frank heeft er in de afgelopen 18 maanden voor gezorgd dat ik ruim 6 kg spiermassa nog op mijn fysiek erbij heb gekregen."
Emiel Berghout
"Door de coaching van Frank heb ik in het afgelopen half jaar mijn fysiek compleet verandert. Elke training merkte ik verschil en het eindresultaat laat dit zien"
Bram Stumpf
Veelgestelde vragen
 “Welke materialen heb ik nodig?”
De trainingen zijn voor in de sportschool. Thuis trainingen met dit programma is niet mogelijk.
 “Hoe ontvang ik het product?”
Het Hoge Frequentie Progressie Overload Training programma is een digitaal product in de vorm van e-books en overige bestanden. Er wordt dus GEEN product bij je thuisadres geleverd. Na aankoop ontvang je een email met het E-book in je mailbox. Je ontvangt deze in PDF formaat. Dit betekent dat je het Hoge Frequentie Progressie Overload Training programma op al je favoriete devices kan bekijken, zoals smartphone, tablet, e-reader of laptop.
 “Welke betaalopties zijn beschikbaar?”
Op de betaalpagina van Plug & Pay kunt u betalen middels iDeal, Paypal en bekende creditcards zoals Mastercard en VISA. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact/Mister Cash.
 “Hoe verloopt het betaalproces?”
Als jij besloten hebt om Het Hoge Frequentie Progressie Overload Training programma aan te schaffen dan ga je via één van de koop knoppen op deze pagina naar de betaalpagina. Deze betaalpagina is van Plug & Pay. Wij gebruiken deze provider om onze betalingen te regelen. We werken al langere tijd met Plug & Pay en hebben voor hen gekozen vanwege hun betrouwbaarheid. U bent er dus 100% van verzekerd dat u veilig betaald. Na een succesvolle betaling ontvangt u van ons direct een e-mail met daarin het E-book als bijlage.
 “Hoe lang zijn de trainingen?”
4x per week. Gemiddeld 60 minuten tot 90 minuten. Ze zijn zwaar, intensief en "straight to the point". Het doel is zo efficiënt mogelijk te trainen zonder tijd te verspillen.
 “Is het te combineren met dag- en nachtdiensten?”
Ja, de schema’s kunnen worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat.
“Ik ken niet alle oefeningen bij naam, hoe los ik dat op?”
Frank heeft, onder de naam Frank den Blanken, een enorm grote database aan oefeningen. Alle oefeningen uit de schema’s zijn gefilmd met de juiste techniek en kan je daar vinden. Daarnaast zijn alle oefeningen uit het programma gefilmd. In het schema kun je klikken op de oefening en je krijgt een video ervan te zien.
De keuze is aan jou
De investering voor dit programma is
€ 59.95
Copyright 2019 Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

De Hoge Frequentie Progressie Overload Training programma-bestanden worden direct in downloadbare pdf's / e-boeken geleverd (net als een e-boek van bol.com). Het is wereldwijd toegankelijk, ongeacht de locatie. Alle plannen / e-boeken zijn gemakkelijk zichtbaar op mobiele telefoons, tablets, laptops enz. Alle plannen / e-boeken kunnen ook heel gemakkelijk worden afgedrukt, net als een woorddocument .

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot elk e-boek hierboven.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com