Tijdelijke deal!
HET SNELSTE TRAININGSPROTOCOL OM
IN JE BESTE SHAPE TE KOMEN
IN JE BESTE SHAPE TE KOMEN
Durf jij de uitdaging aan
om in zes weken
je beste shape te bereiken?
Ik ga je het protocol geven dat ik mijn privé cliënten gebruik om ze in de kortst mogelijke tijd in hun beste shape te krijgen.
Let op! Dit is een tijdelijke aanbieding.
Wat is dit voor protocol?
Geschreven door Frank den Blanken
Vlak voor de zomer kwam een groep Personal Trainers uit Leeuwarden bij mij voor 1-op-1 begeleiding. Met één specifiek doel. Zo afgetraind mogelijk worden in de kortste tijd voor een fotoshoot.

Na een uitgebreide intake heb ik dit protocol ontwikkeld om ze in hun beste shape te krijgen voor de shoot.

Dit is geen programma dat is gemaakt als je net nieuw bent in de sportschool. Dit plan gaat je serieus uitdagen en je gaat merken dat je wekelijks gigantische veranderingen in de spiegel gaat zien.

Om een voorbeeld te geven wat mogelijk is met dit plan:

Dirk, die op de cover staat bereikte het volgende met het plan.
Hij startte op 92.3 kg en eindigde op 81.9 kg met zijn voeding op +-2000 kcal op lage kcal dagen en 2700 kcal op hoge dagen. 
Hij trainde hierbij 5x per week.

En nu wil ik je graag uitnodigen om te zien wat jij kunt bereiken met dit protocol!

Wat kun je verwachten van...
Shredded in six
  • Elke week ga je merken dat je meer kunt dan de week ervoor
  • ​Verhoogd krachtuithoudingsvermogen
  • ​Een verhoogd trainingsvolume
  • ​Hoog energieverbruik en verlaging van vetpercentage (ondanks dat je nog veel kunt eten!)
  • ​Verbeterd herstelvermogen
  • ​Mentaal weerbaarder
Wat doet het niet?
  • Spiermassa verliezen
  • ​Gewrichten verpesten
  • ​Een saaie training geven
Wat zijn de resultaten van dit protocol?
Zie wat andere hebben bereikt met dit programma!
Dirk had al meerdere malen een begeleiding traject bij mij gevolgd. Tevens had ik meerdere workshops geven bij de studio van Go180 in Leeuwarden waar Dirk zelf Personal Trainer is.

Stats:
Startgewicht: 92.3 kg
Eindgewicht: 81.9 kg 
Voeding: 2000 kcal op lage kcal dagen en 2700 kcal op hoge dagen.
Hij trainde hierbij 5x per week.
Dirk Boomsma, Go180 Personal Trainer
Joost begon zijn traject op een gewicht van: 81.8 kg
Hij eindigde het traject op: 74.5 kg

Hij had een dieet met hoge en lage dagen in kcal:

6 lage dagen: +-1916 kcal
1 hoge dag: +-2705 kcal
Joost Jesse Visser, Go180 Personal Trainer
tijdelijke deal
€ 97
Nu met 72% korting
€ 27

VEEL GESTELDE VRAGEN:

 “Welke materialen heb ik nodig?”
De trainingen zijn voor in de sportschool. Thuis trainingen met dit programma is niet mogelijk.
 “Hoe ontvang ik het product?”
Shredded in Six is een digitaal product in de vorm van e-books en overige bestanden. Er wordt dus GEEN product bij je thuisadres geleverd. Na aankoop ontvang je een email met het E-book in je mailbox. Je ontvangt deze in PDF formaat. Dit betekent dat je Shredded in Six op al je favoriete devices kan bekijken, zoals smartphone, tablet, e-reader of laptop.
 “Welke betaalopties zijn beschikbaar?”
Op de betaalpagina van Paypro kunt u betalen middels iDeal, Paypal en bekende creditcards zoals Mastercard en VISA. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact/Mister Cash.
 “Hoe verloopt het betaalproces?”
Als jij besloten hebt om Shredded in Six aan te schaffen dan ga je via één van de koop knoppen op deze pagina naar de betaalpagina. Deze betaalpagina is van Plug & Pay. Wij gebruiken deze provider om onze betalingen te regelen. We werken al langere tijd met Plug & Pay en hebben voor hen gekozen vanwege hun betrouwbaarheid. U bent er dus 100% van verzekerd dat u veilig betaald. Na een succesvolle betaling ontvangt u van ons direct een e-mail met daarin het E-book als bijlage.
 “Hoe lang zijn de trainingen?”
Tussen de 30 en 60 minuten. Ze zijn kort, intensief en "straight to the point". Het doel is zo efficiënt mogelijk te trainen zonder tijd te verspillen.
“Ik ken niet alle oefeningen bij naam, hoe los ik dat op?”
Frank heeft, onder de naam Frank den Blanken, een enorm grote database aan oefeningen. Alle oefeningen uit de schema’s zijn gefilmd met de juiste techniek en kan je daar vinden. Daarnaast zijn alle oefeningen uit het programma gefilmd. In het schema kun je klikken op de oefening en je krijgt een video ervan te zien.
Copyright 2019 Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

De Shredded in Six-bestanden worden direct in downloadbare pdf's / e-boeken geleverd (net als een e-boek van bol.com). Het is wereldwijd toegankelijk, ongeacht de locatie. Alle plannen / e-boeken zijn gemakkelijk zichtbaar op mobiele telefoons, tablets, laptops enz. Alle plannen / e-boeken kunnen ook heel gemakkelijk worden afgedrukt, net als een woorddocument .

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot elk e-boek hierboven.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com