Opleiding Practical Nutrition level 1 

Vergroot je kennis: verhoog je waarde

Met 30 uitgebreide videolessen geven we je een duidelijke kijk op voeding en hoe je met voeding coaching resultaten boekt. 
Online voedingsopleiding
100% Online
Je kunt deze opleiding elk moment online volgen, met interactieve mogelijkheid om vragen te stellen.
Praktische voorbeelden
Deze voedingsopleiding is praktisch gericht met real-life voorbeeld situaties om je echt te leren hoe voeding werkt

Manuel
Je ontvangt bij deelname de complete fysieke Level 1 manual van Practical Nutrition thuis
Coaches Community
Toegang to de exclusieve Online community met 200+ andere voedingsexpert om kennis met elkaar uit te wisselen!

Practical Nutrition is dé praktijkopleiding op het gebied van voeding

"Leer de coachingstechnieken die Frank den Blanken heeft gebruikt bij meer dan 168.000 personen in Nederland en België om hun doelen te behalen!"

WAT IS PRACTICAL NUTRITION?

Er zijn veel theoretische opleidingen, maar weinig hebben de aansluiting op de praktijk. Tijdens deze opleiding leer je de praktische toepassing van voeding.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Het samenstellen van een onderbouwd voedingsprogramma
 • ​Hoe coach je iemand met voeding  
 • ​Welke mogelijkheden er zijn en wanneer je welke aanpassingen maakt en vooral de waarom  
 • ​​Hoe maak je aanpassingen op een voedingsschema?  
 • ​​Welke factoren hebben invloed op resultaat? 
 • ​​Hoe belangrijk zijn supplementen voor resultaat? 

Alle onderdelen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Aan het einde van de opleiding volgt er een theorie-examen en een praktijk examen. Het theorie-examen bestaat uit 75 multiple choice examen van 75 vragen. 90% van de vragen moet juist beantwoord worden om de opleiding succesvol af te ronden.
Na afloop ontvang je een fysiek diploma bij het behalen van het examen van de opleiding. 

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING GESCHIKT?

 • Je wilt zelf graag beter begrijpen hoe voeding werkt
 • Je wilt coaching gaan geven met voeding  
 • Je wilt betere resultaten gaan boeken met de juiste voeding
 • Je wilt betere resultaten voor je cliënten
 • ​Je wilt meer methoden leren dan alleen een vast voedingsplan
 • ​Je wilt correct een voedingsplan kunnen uitrekenen
 • ​Je wilt onderbouwde voedingsadviezen kunnen geven

Je leert géén nieuw dieet!

Tijdens de opleiding ga je niet het zoveelste dieet leren. Je gaat de handvatten krijgen om een coachingsmethode te hanteren waarbij je elke client, in elke situatie, tools kan geven om progressie te boeken. Of het doel afvallen, aankomen, energieker worden, darmproblemen oplossen en dergelijke komen allemaal uitgebreid aan bod waarbij telkens de waarom vraag wordt uitgediept.

Je leert om te gaan met plateaus, emoties en alle andere uitdagingen tijdens het geven van voedingscoaching. Wanneer je wat doet, welke mogelijkheden je hebt en waarom je daarvoor kiest.

Dit is hoe voedingscoaching hoort te zijn en dit ga je leren bij Practical Nutrition.

TESTIMONIALS

"Ik ging na de eerste opleidingsdag direct meer resultaat boeken met mijn klanten"
Burak Ozyurek
"Alles geleerd wat ik wou weten van voeding om mijn klanten echt goed te helpen"
Niels Tessel
"Duidelijke methodes die geschikt zijn voor elke klant"
Tjerk Egtberts
VEEL GESTELDE VRAGEN
"Wat zijn de toelatingseisen voor de opleidingen van Practical Nutrition?"
Voor deelname aan de opleidingen gelden geen toelatingseisen. Enige affiniteit en vooral een grote dosis passie zijn de belangrijkste ingrediënten om de opleidingen succesvol te kunnen doorlopen.
Moet je voor de level 1 halen voordat je je voor level 2 mag inschrijven?
Alvast inschrijven is altijd mogelijk. Ook wanneer de level 1 nog niet is behaald. Echter, om te kunnen starten met level 2 module is het wel noodzakelijk dat level 1 succesvol is afgerond.
Hoeveel studietijd vergen de opleidingen per week?
Het is té afhankelijk van de voorkennis en ‘studeer capaciteit’ van de deelnemer om een concrete studietijd aan te geven. Echter, bij de planning van de studiedagen is ruimschoots rekening gehouden met voldoende studietijd. Hierdoor is het voor iedereen haalbaar. Ook wanneer met de opleidingen volgt naast een gezin, een baan/ eigen onderneming, een andere studie óf met leerproblemen ten gevolge van bijv. ADHD of Dyslectie.
Kun je vrijstellingen krijgen als je al een vooropleiding in deze branche hebt afgerond?
Het is ongeacht de vooropleiding niet mogelijk vrijgesteld te worden van bepaalde modules of enkele studiedagen.
"Moeten de modules in een bepaalde volgorde gevolgd worden?"
Ja, je dient eerst level 1 af te ronden voor deelname aan level 2 of hoger is toegestaan.
Is het mogelijk de opleiding in termijnen te betalen?
Deel- of termijnbetalingen zijn mogelijk.
Kan ik op factuur betalen / een factuur ontvangen voor mijn werkgever omdat die voor mij betaalt, ipv in de shop te boeken?
Ja, dit is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar info@frankdenblankenpt.nl 
Hoe werkt de opleiding?
De opleiding is volledig online. Je ontvangt de inlog voor het ledenportaal direct naar aanmelding. De manual voor de opleiding word binnen 3 werkdagen naar je toe gestuurd.
Hoe kan ik examen doen?
Ben je klaar om examen te gaan doen? Dan kan je een mail sturen naar info@frankdenblankenpt.nl om je examen aan te vragen.
Is de opleiding geaccrediteerd?
Practical Nutrition is in het proces om een geregistreerd te worden bij Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
Copyright 2021 © Frank den Blanken PT BV. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

De Practical Nutrition level 1 opleiding word direct via een email toegang gegeven tot het ledengedeelte. Het is wereldwijd toegankelijk, ongeacht de locatie. Alle plannen / e-boeken zijn gemakkelijk zichtbaar op mobiele telefoons, tablets, laptops enz. Alle plannen / e-boeken kunnen ook heel gemakkelijk worden afgedrukt, net als een woorddocument .
De manual word verzonden met de Post binnen 3-5 werkdagen na aankoop.

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot elk e-boek hierboven.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com