Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap genomen voor jouw nieuwe lichaamstranformatie!

Neem een paar minuten de tijd om de onderstaande vragen te beantwoorden. Nadat je deze hebt ingevuld gaan we samen brainstormen hoe we je lichaamstransformatie gaan waarmaken op onze Physique Strategy Call !

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Ik ga je laten zien hoe je sneller in jouw beste shape kan komen zonder een extreem crashdieet of onnodige supplementen.

Tijdens dit gesprek gaan we behandelen:

  • Hoe we een eenvoudige manier van tracken (die nog geen 5 minuten per dag kost) gaan implementeren: zodat je exact weet waar je bent en wat je moet doen om in de beste shape van je leven te komen.
  • Welke 20% nu echt belangrijk is om 80% van je resultaat te krijgen: zodat je fitnessdoelen niet je week overheersen en je nog steeds tijd overhoud voor andere leuke activiteiten.
  • Hoe de piramide voor voeding werkt: Zodat jij je beste shape bepaalt met voedingsproducten die jij lekker vindt.
  • Hoe de volumematrix werkt: Zodat je niet uren in de sportschool spendeert zonder resultaat maar je wel elke training gaat merken dat je beter wordt.

Ik sta bekend om de succesverhalen van mijn cliënten

Als je niet wilt afvallen, maar wel in shape wilt raken...

Bram kwam bij mij om deel te nemen aan een Men's Physique wedstrijd. Hij had vrienden eerder zien deelnemen en hij was bang om kilo's in te leveren.

Op de foto links was hij 82 kg en op de foto rechts nog steeds 82 kg. Echter was zijn lichaamssamenstelling compleet veranderd!

Als je groepslessen doet, maar geen resultaat ziet..

Nancy wou heel afvallen en beter in haar vel zitten. Ze deed Bodypump en cardio, maar het lukte maar niet om resultaat te boeken.

In een kleine 7 maanden werd ze een compleet ander persoon. Ze bereikte een ongelooflijk resultaat en was veel zelfverzekerder geworden!


Als je denkt dat je niet de genen hebt 
om spiermassa te bouwen..

Sonny kwam bij mij met als doel om richting de 90 kg te gaan. Hij wilde graag groeien, maar wel in de zomer in shape blijven. 

Zodoende hadden wij een plan gemaakt waarbij hij in de zomer in topshape zou zijn (zie rechterfoto van fotoshoot) en buiten die periode zijn we begonnen met het groeien in spiermassa.

Hij is gestart op 77 kg en is nu inmiddels 90.5 kg na een kleine 4 jaar groeien in massa, met daarbij elke zomer in topshape zijn. 

Als je intensief zwaar werk doet en denkt dat in shape raken vanwege je tijd niet lukt..

Danielle kwam bij met het doel om haar vetpercentage te verlagen naar 20%.

Ze heeft een intensieve baan en ze wilde zich daarnaast graag een stuk fitter voelen. Hier haar reactie na 12 weken:

Nog meer succesverhalen lezen?
BLIJF MAAR KIJKEN....

Nog meer succesverhalen zien?
BLIJF MAAR KIJKEN....

Nog meer succesverhalen zien?
BLIJF MAAR KIJKEN....

Veel gestelde vragen
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright 2020  Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com