Klaar om het volgende succesverhaal te worden:

Bedankt voor je interesse! Je hebt de eerste stap genomen om samen 1 op 1 aan de slag te gaan!

Neem een paar minuten de tijd om de onderstaande vragen te beantwoorden. Hierna wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen voor de vervolg stappen.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Ik sta bekend om de succesverhalen van mijn cliënten

Als je niet wilt afvallen, maar wel in shape wilt raken...

Bram kwam bij mij om deel te nemen aan een Men's Physique wedstrijd. Hij had vrienden eerder zien deelnemen en hij was bang om kilo's in te leveren.

Op de foto link was hij 82 kg en op de foto rechts nog steeds 82 kg. Echter was zijn lichaamssamenstelling compleet veranderd!

Als je groepslessen doet, maar geen resultaat ziet..

Nancy wou heel afvallen en beter in haar vel zitten. Ze deed Bodypump en cardio, maar het lukte maar niet om resultaat te boeken.

In een kleine 7 maanden werd ze een compleet ander persoon. Ze bereikte een ongelooflijk resultaat en was veel zelfverzekerder geworden!


Als je denkt dat je niet de genen hebt 
om spiermassa te bouwen..

Sonny kwam bij mij met als doel om richting de 90 kg te gaan. Hij wilde kon graag groeien, maar wel in de zomer in shape blijven. 

Daarom hebben we een plan gemaakt waarbij hij in de zomer in topshape is (zie rechterfoto van fotoshoot) en buiten die periode zijn we begonnen met het groeien in spiermassa.

Hij is gestart op 77 kg en is nu inmiddels 90.5 kg naar een kleine 4 jaar groeien in massa met elke zomer in topshape zijn. 

Als je intensief zwaar werk doet en denkt dat in shape raken vanwege je tijd niet lukt..

Danielle kwam bij met het doel om haar vetpercentage te verlagen naar 20%.

Ze heeft een intensieve baan en ze wilde zich daarnaast graag een stuk fitter voelen. Hier haar reactie na 12 weken:

Nog meer succesverhalen lezen?
BLIJF MAAR KIJKEN....

Nog meer succesverhalen zien?
BLIJF MAAR KIJKEN....

Nog meer succesverhalen zien?
BLIJF MAAR KIJKEN....

Veel gestelde vragen
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright 2020  Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com