"Het ultieme bulk programma voor 
het groeien Als een hulk!"
Mijn bewezen blauwdruk voor het bouwen van spiermassa zonder uren in de sportschool te staan
Get This Amazing Product Below:
Step 1: Contact
Step 2: Shipping Address
Shipping:
Step 3: Payment Information
Item
Price
$0.00
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:

ONE TIME OFFER ($997): Lets face it. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. In condimentum aliquam arcu, ut pharetra nunc feugiat in. Nam tempor dui non mi mollis vulputate. Donec fermentum arcu ac mauris placerat, quis mattis mi porttitor. Nulla condimentum felis lacus, eu viverra dui congue a. Proin vel augue eu diam egestas finibus quis in ante. Duis at diam blandit, ultricies tellus at, mattis risus. Proin iaculis lectus at aliquet imperdiet.

Bekend van:
UNIEKE TRAININGSMETHODE EN FREQUENTIE ZORGEN VOOR HOGERE EIWITSYNTHESE & GEEFT TOT 200-300% MEER SPIERMASSA IN DE HELFT VAN DE TIJD!
ZOALS JE KUNT ZIEN, GEEFT 'THE HULK PROGRAM' TOT 200-300% MEER GROEI IN SPIERMASSA
 • ​The Hulk Program bevat alle tools voor maximale spiergroei 
 • ​Ruim 90 geavanceerde, uitgewerkte trainingen om elke seconde in de sportschool optimaal te benutten
 • ​Geavanceerde trainingstechnieken om je te leren hoe je maximale spiergroei krijgt van ELKE oefening
HET MEEST ONDERBOUWDE SPIERGROEI PROGRAMMA, OOIT GEMAAKT
 • HOGE FREQUENTIE
 • VERHOOGD VOLUME
 • ONGELOOFELIJKE POMPS
 •  SATELLITE CELPROLIFERATIE ( = NIEUWE SPIERMASSA)
 •  ALLE HOEKEN VAN DE BEWEGINGSUITSLAG
 • TRAIN NIEUWE HOEKEN VAN SPIERVEZELS
 • ​​VERSCHILLENDE HERHALINGEN VOOR MECHANISCHE & METABOLISCHE STRESS
 • NATUURLIJK VERHOOGDE WAARDEN VAN ANABOLISCHE HORMONEN
 • SAMENGESTELD VOOR MAXIMALE SPIERGROEI
SPECIAAL ONTWORPEN VOOR:
 • Mannen en vrouwen die meer vet vrije massa met de meest geavanceerde onderbouwden methoden, zonder vet toename.
 • Hard gainers die moeite hebben met het groeien in spiermassa en het maandelijks het verbeteren van hun fysiek.
 • Geavanceerde trainers en bodybuilders die de basisprincipes onder controle hebben en geavanceerde training nodig hebben.
 •  Personen die gebruik willen maken van hardcore technieken en geheimen van bekende bodybuilders en physique atleten.
 •  Personen die snel willen groeien, zonder anabolen.
 •  Personen die een geavanceerde plan op maat willen, die ze kunnen uitvoeren en toepassen voor snel resultaat!
WAT KRIJG JE BIJ THE HULK PROGRAM?
SPIERGROEI MANUAL
De uitleg met de gedachtegang achter het programma. Hoe bouw je spiermassa? Hoe wil je de trainingen uitvoeren en waar wil je op letten om het maximale eruit te halen.
BEGINNER WORKOUTS
De progressie die je kunt boeken met trainen is afhankelijk van hoe lang je al traint en de kwaliteit van trainen. Iedereen is ooit begonnen als beginners, voordat ze een intermediate worden en uiteindelijk advanced.
In dit boek ga ik advies geven voor deze 3 groepen.
INTERMEDIATE WORKOUTS
Train je al meer dan 2 jaar in de sportschool? Dan is dit het plan wat je wilt gaan volgen om naar de next-level te gaan.
ADVANCED WORKOUTS
Train je al meer dan 5 jaar in de sportschool? Dan wil je met deze workouts beginnen. Let op! Ben je dit niet, doe deze niet! Deze zijn heel zwaar en je gaat er niet van kunnen herstellen als je niet de juiste ervaring hebt.
BONUS : BORST SPECIALISATIE PROGRAMMA (€ 19)
Een programma van 6 weken speciaal gefocust op de borst. Hier word tijdens dit programma de nadruk op gelegd. Dus ligt je borst achter, dan is dit zeker het plan wat je wilt volgen.
BONUS : SCHOUDER SPECIALISATIE PROGRAMMA (€ 10)
Eén van de belangrijkste onderdelen voor een imposant fysiek is de breedte van je schouders. Dit plan is 8 weken en is gefocust op 1 onderdeel. Het ontwikkelen van je schouders. In dit plan ga je ontdekken hoe je schouders als basketballen kunt ontwikkelen!
TOEGANG TOT DE
PRIVE FB GROEP
De Privé Facebook is de plaats waar je jouw vragen over het programma kan stellen. Daarnaast zie je motiverende resultaten van andere en deelt Frank exclusieve informatieve video's in deze groep.
OVER FRANK DEN BLANKEN
Hey, ik ben Frank den Blanken. De afgelopen 15 jaar geef al begeleiding in spier opbouwende trainingen. Over de hele wereld heb ik duizenden personen begeleid in het verkrijgen van meer spiermassa en ik zelfs samengewerkt met 2 Mr. Olympia kampioenen.

Een achtergrond heb ik in Sport & Bewegen en heb tientallen opleidingen wereldwijd gevolg om mijn kennis uit te breiden. Naast dit heb ik zelfstudie gedaan en zelf uitgeprobeerd op mijzelf en cliënten. Hiermee heb ik een formule gevonden om spiermassa te bouwen die je nergens anders gaat tegenkomen!

Ik heb duizenden jongeren geholpen om hun fysiek te transformeren. Aan de hand van deze succesvolle transformaties heb ik een methode ontdekt die het beste en snelste resultaat opleverde.

Mijn unieke en uitgebreide kennis op dit gebied heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen jaren meerdere malen ben uitgenodigd om op verschillende podia te spreken over dit onderwerp. In bladen zoals het Algemeen Dagblad, Flex Magazine en Muscle & Fitness heb ik gestaan en nog vele andere!

Ik heb er zin in om jouw te gaan helpen met het bereiken van jouw doelen. Tijdens het programma wil ik een transformatie met je gaan maken waarbij je vrienden verbaasd zullen staan van de resultaten. Je zult aangesproken worden of je geen illegale middelen gebruikt en je advies vragen hoe je dit precies doet. Ik hoop je snel te spreken in de privé Facebook groep
Een aantal personen waarmee ik heb samengewerkt
'Hypertrophy Coach' Joe Bennett
'Mr. Olympia' Phil Heath
Charles Glass
'Mr. Olympia Men's Physique' Mark Anthony
Reguliere prijs : € 97,-
Speciale aanbeiding prijs:
€ 47,-
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
* The Hulk Program word geleverd als een downloadbaar PDF's / Ebook (Zoals een Word docuemt). Het is wereldwijd toegankelijk. Het programma is eenvoudig te zien op mobiel, tablet, laptop etc. Alle programma's / ebooks kunnen makkelijk uitgeprint worden. Net zoals een Word-document.

Dit is een enkele transactie met geen abonnementsvormen. Je krijgt voor altijd toegang tot het programma.
* The Hulk Program word geleverd als een downloadbaar PDF's / Ebook (Zoals een Word docuemt). Het is wereldwijd toegankelijk. Het programma is eenvoudig te zien op mobiel, tablet, laptop etc. Alle programma's / ebooks kunnen makkelijk uitgeprint worden. Net zoals een Word-document.

Dit is een enkele transactie met geen abonnementsvormen. Je krijgt voor altijd toegang tot het programma.
Copyright © 2018 - Frank den Blanken PT
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy Policy
Powered By ClickFunnels.com