Nieuw programma van Frank den Blanken PT!
Booty Specialisatie programma
Een 16 weken trainingsprogramma voor maximale ontwikkeling van de bilspieren
Prijs:
€ 12.95
Incl. 21% BTW
Dit is een tijdelijke aanbieding, wees er snel bij!
Uitgebreide video-uitleg over alle trainingsprincipes  in het programma!
Privé inloggedeelte met 50+ video's om jou te helpen bij je doel!
Oefening video's van alle oefeningen, zodat je nooit hoeft te twijfelen over de uitvoering.
Wat vind je in het boek?
  • Een compleet uitgeschreven 16 weken trainingsprogramma
  • 57 pagina's met alle informatie voor mooie ronde billen
  • 16 trainingsprincipes die je kunt gebruiken om je billen te laten groeien
  • Hoe je ervoor zorgt dat je continu progressie blijft boeken
  • 15-verschillende booty workouts!
  • Een perodisering in het schema, waardoor je billen blijven groeien
  • Alle oefeningen zijn gefilmd en gelinkt in het schema
Resultaten van het boek:
Een bericht van de schrijver
Frank den Blanken
Het Booty Specialisatie programma heb ik geschreven met als doel om jonge dames in de sportschool te helpen. Regelmatig zie ik tijdens mijn training dames hard werken om een paar mooie billen te krijgen. De intentie is goed en de inzet ook. Echter mis het vaak een mooie opbouw om echt succesvol te worden.

Met die gedachte heb ik dit programma geschreven. Een plan van 16 weken met opbouw erin verwerkt. Hierdoor zal je merken dat je sterker word in de oefeningen en dat je een zichtbaar verschil gaat zien in de spiegel.

Veel succes met het programma!
Copyright 2019 Frank den Blanken PT. Alle rechten voorbehouden.
Prijs wordt weergegeven in Euro, u kunt uw creditcard / betaalpas gebruiken ongeacht uw locatie in de wereld en deze zal deze voor u omzetten. U kunt ook betalen via Paypal, het veiligste betaalsysteem ter wereld.

De bestanden van het Booty program worden direct in downloadbare pdf's / e-boeken geleverd (net als een e-boek van bol.com). Het is wereldwijd toegankelijk, ongeacht de locatie. Alle plannen / e-boeken zijn gemakkelijk zichtbaar op mobiele telefoons, tablets, laptops enz. Alle plannen / e-boeken kunnen ook heel gemakkelijk worden afgedrukt, net als een woorddocument .

Deze prijs is een eenmalige vergoeding met absoluut geen terugkerende betalingen. U krijgt voor altijd toegang tot elk e-boek hierboven.
* Individuele resultaten kunnen variëren en er wordt niet beweerd dat getuigenissen typische resultaten vertegenwoordigen. Alle getuigenissen zijn echte mannen en / of vrouwen en weerspiegelen mogelijk niet de ervaring van de typische koper, en zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken. Iedereen heeft unieke ervaringen, trainingsgewoonten, eetgewoonten en past de informatie op een andere manier toe. De ervaringen die we delen met andere mensen, weerspiegelen dus mogelijk niet de ervaring van de typische gebruikers. Deze resultaten zijn echter bedoeld als een demonstratie van wat de beste, meest gemotiveerde gebruikers hebben bereikt. Bovendien neemt u met dit systeem bepaalde risico's die inherent zijn aan oefeningen en voedingsprogramma's. U moet het programma niet starten als u een lichamelijke conditie hebt die intensieve lichaamsbeweging gevaarlijk maakt. Bovendien vereisen onze programma's dat u een voedingsplan volgt en soms de hoeveelheid calorieën die u consumeert, beperkt. U moet dit eetplan niet starten als u lichamelijke of psychische problemen heeft die vetverlies gevaarlijk maken. Frankdenblankentp.nl / Programma’s van Frank en Blanken zijn een educatieve dienst die algemene gezondheidsinformatie verstrekt. Frank is geen arts en zijn advies is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u met een oefening of dieet begint

Powered By ClickFunnels.com