HET PROGRAMMA VOOR EEN TRANSFORMATIE NAAR EEN BIKINI LICHAAM UITGEWERKT PER DAG MET EEN SCHAT AAN INFORMATIE OM JE DOEL OOK ECHT TE BEREIKEN! 
 •   365 dagen training volledig uitgewerkt
 •   Te doen vanaf elk niveau (Video’s met uitleg!)   
 •  Online community om elkaar te motiveren  
 •   Stap-voor-stap uitleg voor voedingsschema’s   
 •  Voorbeeldschema’s voor voeding
Frank den Blanken,
Eigenaar Frank den Blanken PT
"Van start tot finish alle informatie in één boek die jij nodig hebt om een bikini lichaam te bereiken."
HET BIKINI FIT PROGRAMMA
De afgelopen jaren is er een ware trend ontstaan rond het creëren van een bikini lichaam. Op social media zie je continu de een na de andere dame voorbij komen. De één heeft nog een betere shape dan de andere. Steeds meer is er een vraag om zo’n fitchick te worden. 

Dit E-book bevat alle kennis die je nodig hebt om de transformatie aan te gaan. Een verbluffend resultaat bereiken, dat is waarom ik dit boek heb geschreven.

Het E-book, geschreven door Frank den Blanken, bevat trainingsschema’s met een logische opbouw om een bikini lichaam te creëren. Een smalle taille, mooie ronde billen met een gezond vetpercentage. De trainingen zijn per dag uitgewerkt, per oefening, sets, reps en zelf tot aan de seconde aan toe met een uitleg over de juiste spierspanning en houding. Ter ondersteuning is van elke oefening een video beschikbaar zodat je exact weet hoe je de oefening moet uitvoeren voor het beste resultaat.
Zoals velen zeggen is 80% van het uiteindelijk resultaat gerelateerd aan voeding. Omdat voedingsschema’s voor iedereen anders zijn leert Frank hoe je een voedingsschema moet opbouwen en berekenen. Dit specifiek voor jouw lichaam, je doel, steeds aangepast op je behaalde progressie. Waarom werkt het ene wel voor jou maar niet voor een ander?  
De weg naar een bikini lichaam valt of staat met keuzes maken, anders gezegd een lifestyle die hoort bij een bikini lichaam. Frank heeft meer dan 5.000 vrouwen geholpen met een transformatie, van vrouwen die 50 kilo zijn afgevallen tot aan het begeleiden van wedstrijdatleten op internationaal niveau. Hierdoor kent hij de valkuilen en weet hij waar het fout kan gaan. 

Dit E-book bevat enorm veel tips om om de valkuilen voor te zijn, maar ook hoe je verder moet gaan na een misstap. Uiteindelijk maken we die allemaal wel een keer.
Dit programma doe je niet alleen, we gaan dit samen aan. Zodra je van start gaat heb je toegang tot de Bikini F.I.T. community op Facebook. Hierin kan je je progressie bijhouden en elkaar motiveren en worden er onderling nog meer tips en tracks uitgewisseld! 

Hiernaast kan je Frank den Blanken via Facebook benaderen voor al je vragen, bijvoorbeeld over het bepalen van je doel, vragen of trainingen, kennis over voeding of hulp als je vastloopt. We gaan dit traject samen aan, want samen is die transformatie nog groter!
WAAROM EEN PROGRAMMA VAN 1 JAAR?
Het programma is geschreven met de intentie een duidelijk beeld te geven van hoe een vrouw effectief krachttraining kan toepassen voor fysieke verandering. Vroeger was het eigenlijk zo dat een vrouw alleen maar cardio in de sportschool deed en daarmee probeerde haar doel te behalen. Zelden gaf dit echter het resultaat waar ze naar op zoek waren. 

Gelukkig is de laatste jaren de trend al ontstaan dat krachttraining niet slecht is voor vrouwen. Dat ze met de juiste toepassing ervan een mooi fysiek kunnen creëren met rondingen op de juiste plekken. Met dat doel is dit programma gemaakt. Een alles-in-een pakket, waarmee je duidelijk de stappen leert om dit succesvolle transformatie te maken.

De reden om dit als E-book uit te brengen is, omdat ik van mening ben dat er teveel onzin word verkoopt in de fitnesswereld. Veel supplementen worden aangeboden als wonderpil en daar word veel geld mee verdient. Echter resultaat op lange termijn blijft uit. Daarom een eerlijk advies voor vrouwen die al jaren de struggles ondergaan. Herken waar het fout gaat, erken ze en leer ze aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je geen terugval krijgt.

Één van mijn belangrijkste doelen is het concept van doelen stellen goed aan te leren. Dit is waar zoveel mensen elk jaar weer de fout in gaan. 

Ook is een doel jou inzicht te geven in om te gaan met sociale verplichtingen, hoe bepaal je resultaat ondanks dat je af en toe uit eten gaat. Hoe ga je om met alcoholische versnapperingen, wat doe je als al je vrienden wel een glas champagne nemen. Wat zeg je dan? Hierover wil ik je meer inzicht geven en oplossingen geven.
Het aanbieden van een realistisch trainingsprogramma met de juiste oefeningen, herhalingen, sets, rusttijden en andere belangrijke variabelen voor resultaat.
De waarheid over voeding. Welke rol spelen kcal in het proces, welke verhouding van macronutriënten is nodig voor resultaat, hoe vaak moet je programma aanpassen en welke producten moet je eten. Al deze vragen krijg je een antwoord op.
4.7% vet kwijt
Esther
14.3% vet kwijt
Angelica
15.2% vet kwijt
Chantal
WAAROM BEHALEN ZOVEEL VROUWEN HUN DOEL NIET?
 • Geen duidelijk doel
 •  Geen gestructureerd plan  
 • Weinig of geen begeleiding in de sportschool 
 •  Geen haalbaar voedingsschema  
 •  Te weinig kennis  
 •  Verkeerde informatie gelezen op internet
JE BENT ZELF GEEN VROUW, HOE KAN JE DAN WETEN WAT GOED IS VOOR EEN VROUW?
Moet je als trainer van het dames hockeyteam beter kunnen hockeyen dan de dames van Nederland? Nee, je moet ze kunnen coachen. En dat is wat ik ben. Ik ben een coach en geef al meer dan 10 jaar begeleiding. Ik heb meer dan 1000 mensen getraind, waardoor mijn ervaring ervoor zorgt dat ik veel situaties al ken en je daar gericht advies op kan geven. Meerdere dames heb ik op hoog niveau bij Nederlandse bodybuildingwedstrijden begeleid. Ik begrijp dat je géén grotere armen wilt hebben dan je vriend, maar wel die billen mooi rond wilt hebben en een mooie slanke taille. Daarop is het programma gemaakt. Het creëren van een mooi en vrouwelijk lichaam.
7.3% vet kwijt in 7 weken
Bo van den Brink
Winnares Iron Maiden
4.5% vet kwijt 
Tica
6.7% vetmassa kwijt in 26 weken
Nathalie
Hoe moeilijk is dit programma om te volgen? Mijn niveau qua trainen is laag.
 • Alle trainingsdagen zijn uitgeschreven. Je ziet precies wat je moet doen.
 •  Alle oefeningen zijn gefilmd en zijn in het video database van Frank den Blanken PT te vinden, waar je toegang tot krijgt.  
 •  De voeding is uitgelegd met een voorbeeld. Waardoor jij stap voor stap kan volgen hoe een voedingsschema berekend word. Nu kan je letterlijk zien hoe een goed voedingsschema word opgebouwd.
Stel je eens voor dat jij zo’n transformatie zou maken?
 • Elke training merk je dat je sterker word.
 •  Je voelt je spieren echt tijdens het trainen.  
 •  Je begrijpt voeding steeds beter en dat je niet alleen kip en broccoli hoeft te eten.  
 •  Je weet welke supplementen écht werken en waar je ze goedkoop kan halen.
Wie heeft dit programma gemaakt?
Frank den Blanken
Dit e-book is geschreven door Frank den Blanken, eigenaar van Frank den Blanken PT. Frank is naast Personal Trainer en Voedingsspecialist zelf een ervaren krachtsporter. 

Met ruim 10 jaar eigen trainingservaring en in het trainen van verschillende personen, waaronder meerdere Nederlands kampioenen in uiteenlopende sportdisciplines. Zijn kracht is dat hij elk stukje techniek in zowel training als voeding in het detail kan uitleggen waarom iets effectief is of niet. Deze kennis heeft Frank opgedaan door testen, bijschaven, testen en vergelijken en uiteraard vele opleidingen (waaronder HBO Sport & Bewegen) voor de theoretische kant van het vak. 

Frank is continue zijn kennis aan het uitbreiden, omdat hij de beste wil zijn. Inmiddels heeft hij al meer dan 40 opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Praktijkervaring heeft hij voornamelijk opgedaan bij Gold’s Gym in Nieuwegein. Begonnen als instructeur en later uitgegroeid tot hoofd van de Fitness voordat hij de keuze nam om voor zichzelf te beginnen, en met succes! 

Frank is in het eerste jaar uitgegroeid tot één van de bekendste online coaches in Nederland. Met meer dan 50.000 volgers op Facebook en ruim 20.000 op Instagram. Naast het online coachen traint Frank ook nog een aantal bekende Nederlanders en topatleten. Met dit E-Book wil hij iedereen de mogelijkheid geven om zijn filosofie op training en voeding te testen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.
Door het Bikini FIT programma weet ik nu hoe ik het moet doen met voeding. Hoeveel ik kan eten en wat voor mijn lichaam goed is. Ik ben zo blij dat ik destijds heb meegedaan met de challenge!
Ankie
7.5% vet kwijt 


Esther
Na het succesvol meedoen aan de Bikini FIT Challenge besloot ik nog een stap verder te gaan door mee te gaan doen aan de Enercup. Over enkele weken sta ik op het podium. Het Bikini FIT programma heeft mij het zelfvertrouwen en het figuur gegeven om dit te doen!
Mirjam
FAQ
 • Q.HOE VAAK MOET IK TRAINEN PER WEEK?
 • A.Het minimale aantal is 3x per week 45 minuten per training.  
 •  Q.HOEVEEL UUR PER WEEK BEN IK KWIJT AAN HET SCHEMA?  
 • A.3 uur aan trainen en ongeveer 15-20 minuten per dag voor de voeding. Dit kan je ook eventueel in bulk doen op vaste dagen.  
 •  Q.BEVAT HET SCHEMA VERSCHILLENDE FASES?  
 • A.Ja het schema bevat 3 fase. Waarin je elke fase naar een hoger niveau gebracht word.
 • Beginner –> Intermediate –> Advanced  
 •  Q.KAN JIJ MIJ RESULTAAT GARANDEREN?  
 • A.Indien jij letterlijk doet wat er staat zal je altijd resultaten behalen. Er is garantie bij aanschaf van het programma.  
 •  Q.KAN IK MIJN FAVORIETE GERECHTEN BLIJVEN ETEN?  
 • A.Ja, maar niet onbeperkt. Er gaat portie controle bij komen.  
 •  Q.ZIJN ER OOK CHEAT MAALTIJDEN?  
 • A.Ja, afhankelijk van je situatie kan je cheat maaltijden krijgen in je schema. Hier staan richtlijnen voor in het boek.  
 •  Q.IK START NET MET KRACHTTRAINING, KAN IK HET PROGRAMMA DAN DOEN?  
 • A.Ja, de eerste fase bevat basisoefeningen en is voor een beginner te doen. Ik raad wel aan indien mogelijk om uitleg van een instructeur te krijgen bij het voor het eerst uitvoeren van oefeningen.  
 •  Q.MOET IK VEEL SUPPLEMENTEN GEBRUIKEN?  
 • A.Nee, gedurende het programma worden er geen supplementen aanbevolen.
Wat gaat er allemaal veranderen voor jou?
 • Dagelijks meer energie.
 •  Betere slaap.  
 •  Meer variatie in de keuken.  
 •  Betere prestaties.  
 •  Hoger libido.  
 •  Meer aantrekkingskracht van het andere geslacht.
Hoeveel kost het programma?
Een betere vraag zou zijn? Wat zou jij bereid zijn om te betalen voor een stappenplan van een jaar?
Denk daar is eerlijk over na. Een gemiddelde Personal Trainer in Nederland kost 50 euro per uur. 3x per week is € 150. 52 weken verder en je bent € 7.800 verder.
Want dit krijg je er allemaal bij… 
 • 365 trainingsdagen compleet uitgewerkt.
 • Toegang tot het video database waar alle video’s van de oefeningen op staan.  
 • Behoorlijke korting op supplementen.
 • Mogelijkheid om via een speciaal e-mailadres vervolg advies te krijgen.
 • Toegang tot Online Community om elkaar te motiveren.
 •  Kennis over het zelfstandig aanpassen van je voedingsschema. 
En dit alles voor….. € 27.00
RESULTAATGARANTIE!
Ik garandeer jou dat als jij het programma volledig volgt. Het voedingsschema goed berekend en aanpast volgens de artikelen die ik erbij heb gegeven jij je doel zal behalen. Lukt dit niet en kan je dit aantonen? Dan krijg je van Frank persoonlijke 1 op 1 begeleiding van 1 maand cadeau!
Een boek waar je resultaat mee gaat boeken voor de prijs van een avondje All You Can Eat sushi, hoe vet zou het zijn als je dit kon doen terwijl je in shape blijft?
Waar kan ik dit programma vinden?
Het E-book is gelijk beschikbaar na afronden betaling
Copyright 2020 -Frank den Blanken PT
Powered By ClickFunnels.com